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And it’s even harder to resist at Lisbon Airport where there is a space

devoted entirely to chocolate. The Chocolate Lounge is a tempting

showcase of the best chocolate from around the world. As well as an

opportunity to discover the Portuguese art of turning cocoa into a del-

icacy. Because when we talk about the best that the Chocolate Lounge

has to o€er, we are talking about the best Portuguese chocolate too.

So this is a stop that you deŠnitely shouldn’t miss. Whether you want

to o€er a moment of pleasure to a friend or relative, or are allowing

yourself to indulge in a special treat. We suggest you start this journey

with two icons of Portuguese artisanal chocolate: Arcádia and Maria

Chocolate. Come on, give in to temptation!

ARCÁDIA, CHOCOLATE MAKERS SINCE

1933.

Located in the heart of Porto, Arcádia positions itself as an artisanal

confectioner. The brand has been upholding its traditional recipes and

manufacturing processes since 1933, taking pride in the fact that it

uses only natural ingredients. It is famous precisely because it pre-

serves the original shapes and ¨avours, while keeping abreast of the

market’s new trends and demands and adapting to them. The secret

lies in conciliating respect for the past with an open-minded approach

to new skills.

E no aeroporto de Lisboa é ainda mais difícil resistir: é que há

um espaço que lhes é dedicado em exclusivo – a Chocolate

Lounge é uma loja convidativa onde pode encontrar o melhor da

chocolataria mundial. E uma oportunidade para descobrir a arte

portuguesa de transformar o cacau numa iguaria. É que, quando

falamos dos melhores que que o Chocolate Lounge tem para

oferecer, falamos também do que de melhor se faz em Portugal.

É, pois, uma paragem a não perder. Quer para oferecer um

momento de prazer a um amigo ou familiar, quer para conceder a

si próprio o direito à indulgência. Propomos-lhe que comece esta

viagem com dois símbolos da chocolataria artesanal portuguesa: a

Arcádia e a Maria Chocolate. Venha daí e deixe-se tentar!

ARCÁDIA, A FAZER CHOCOLATES

DESDE 1933

Localizada em pleno coração do Porto, assume-se como uma

marca de confeitaria artesanal que, desde 1933, mantém a

tradição das receitas e dos processos de fabrico, orgulhando-se

de utilizar apenas produtos naturais. É famosa precisamente por

preservar as formas e os sabores originais, ao mesmo tempo que

tem conseguido adaptar-se às novas tendências e necessidades.

O segredo está na conciliação entre o respeito pelo passado e a

renovação do saber.

É CHOCOLATE

PORTUGUÊS, COM

CERTEZA!

PORTUGUESE CHOCOLATE

IS SUCH A TREAT!

SE HÁ PRESENTES QUE SÃO SEMPRE BEM-VINDOS, OS CHOCOLATES ESTÃO CERTAMENTE ENTRE ELES. QUEM RESISTE A UMA DOCE TENTAÇÃO

SOB A FORMA DE BOMBOM OU TABLETE? POUCOS, PROVAVELMENTE, MUITO POUCOS…

IF THERE ARE GIFTS THAT EVERYONE IS ALWAYS DELIGHTED TO RECEIVE, CHOCOLATES MUST CERTAINLY BE ONE OF THEM. AFTER ALL, WHO COULD RESIST THE

SWEET TEMPTATION OF A FILLED CHOCOLATE OR SOME SQUARES OF THEIR FAVOURITE BAR? NOT MANY PEOPLE, PROBABLY, NOT MANY PEOPLE AT ALL.

revista do aeroporto de lisboa ///

lisbon airport magazine

p. 73